Skal du have en revisor til din enkeltmandsvirksomhed? Så læs her!


Categories:

Hvis du har en enkeltmandsvirksomhed, så kender du følelsen. Papirarbejdet, bøvlet med SKAT og regninger, tvivlen og frustrationen over alle de uendelige regler, du skal kunne.

Det er her en revisor kommer ind i billedet. En revisor til din enkeltmandsvirksomhed er simpelthen en, du ansætter til at holde styr på dine regnskaber.

Ikke nok med, at en revisor til din enkeltmandsvirksomhed kan hjælpe dig med at holde styr på det hele, så kan en revisor også effektivisere din økonomi, så du kan spare penge og tjene flere penge.

Mange at vælge imellem

Leder du efter en revisor er der mange at vælge imellem. Bor du i København, kan du få fat på https://revisormikaelhansen.dk/.

Mikael Hansen er en revisor, der er op til 50% billigere end andre revisorer. På den måde kan du spare endnu flere penge. Hvad hjælper det at hyre en dyr revisor, hvis du netop prøver at få styr på din enkeltmandsvirksomheds økonomi?

Derfor er det altid en god idé, at du tjekker priserne, inden du hyrer en revisor. Er revisoren for dyr, ender du netop med at miste penge frem for at tjene dem.

Mange regler gør at folk vælger revisor

Der er utroligt mange regler for enkeltmandsvirksomheder, som kan læse op på selv – se mere her. Derinde kan du blive klogere på reglerne for at drive en privat virksomhed i Danmark.

Dog er der i dag så mange regler, at mange vælger at hyre en revisor til deres enkeltmandsvirksomhed. Reglerne kan især være overvældende, hvis du er enkeltmand.