Få et professionelt udtryk med det rette arbejdstøj


Categories:

Tøj og mode er ikke for sjov. Heller ikke i erhvervslivet. Det er vigtigt at fremstå professionel, formel eller uformel, alt efter hvilken virksomhed du er ansat i. Hos JakkerFrakker.dk kan du læse om og kigge på mode, hvilket forhåbentlig gør dig bedre rustet til at shoppe passende outfits til din arbejdsplads.

Tøj kan gøre dig troværdig – eller utroværdig

Vi læser instinktivt hinanden ud fra vores påklædning, uanset om vi er bevidste om tøj eller ej. En person med sjusket udtryk giver selvsagt indtryk af, at vedkommende også i sit arbejde er sjusket, hvorimod en person i et gennemført, stilet og nystrøget outfit giver indtryk af professionalisme og troværdighed. Især hvis du har et job, hvor du er i direkte kontakt med kunder, er det vigtigt, du er iklædt passende og moderne arbejdstøj. JakkerFrakker.dk har masser af artikler om mode, så du kan læse dig klogere på tøj, styling og hvordan du udtrykker dig gennem dit tøj. Arbejdstøj er vidt forskelligt, alt efter hvor du er ansat. På et advokatkontor er et jakkesæt eller i det mindste en blazer fra et godt mærke et outfit, som umiddelbart vil gøre dig troværdig og professionel at se på. Ofte kan et sådant outfit også være med til at give dig selvtillid, ranke ryggen og føle sig mere sikker i dit fag. Og det gælder både for mænd og kvinder, at deres tøj skal passe ind i virksomheden, afspejle dens visioner og dens fokus.

Hvordan finder man det rette outfit?

Det er en kunst at sammensætte et outfit. Det skal både passe til den sammenhæng, du skal have det på, og skabe tilpas opmærksomhed på dig. Det skal være behageligt for dig at have på, for hvis det føles fremmed eller ubehageligt, vil det uden tvivl påvirke, hvordan du fremstår. Hvis et stykke tøj strammer, sidder dårligt, er for kort eller for langt, kan det nemt gøre dig usikker og hyper opmærksom på, hvad andre tænker om dig, og om de ser, at du er utilpas. JakkerFrakker.dk er et godt sted at læse og researche, hvis du mangler viden om og inspiration til tøj, som passer ind i netop din arbejdsplads. Mange arbejdspladser har også en dresscode, som du enten kan gennemskue ved at kigge rundt og se, hvad dine kollegaer har på, eller som findes som et nedskrevet regelsæt. Desuden kan du hos JakkerFrakker.dk læse om accessories og gadgets til arbejdspladsen, som naturligvis også bliver en del af den stil, du fremstår med. Held og lykke med at finde det arbejdstøj, som gør dig professionel, troværdig og godt tilpas!