Køb disse ting til dine ansatte, når de har gjort det godt


Categories:

Det er aldrig en dårlig idé at forkæle dine ansatte, hvis de gør et meget godt stykke arbejde. Der er lang tid til jul – og så alligevel ikke. Tiden går meget hurtigt, og derfor kunne det være fordelagtigt at gå i gang med at finde ud af, hvad folk skal have som tak for deres gode arbejde i løbet af dette år.

Hvis du ikke allerede har en eller flere idéer, så er denne artikel noget for dig. Vi kommer nemlig ind på en række forskellige ting, som du kan overveje at give dine medarbejdere.

 

Sæt budgettet

Før du går i gang skal du sætte et budget. Budgettet kan afhænge af mange forskellige ting, men du kan overveje, om det skal være en procentdel af medarbejdernes bidrag eller eksempelvis 500 kroner, som plejer at være meget populært.

Udover budgettet så skal du selvfølgelig være opmærksom på en række andre ting. Dette kunne være spørgsmål om hvorvidt du kan trække det fra som en driftsomkostning, om der er momsfradrag (nok ikke), og om medarbejderen bliver beskattet af det. Du bør afklare dette, inden du begynder at give større gaver ud. Der skulle gerne være en bagatelgrænse, men vi giver ikke rådgivning omkring det på på vores blog, så det skal du som tidligere skrevet selv finde ud af.

 

Køb Bitcoins til dine medarbejdere

Nu ved vil selvfølgelig ikke, hvilken branche i arbejder inden for, men hvis det er inden for noget teknologi, så kunne dine medarbejdere potentielt blive meget glade for en gave i form af bitcoins. Du tænker måske allerede, at du ikke vil give denne form for gaver, fordi det er alt for kompliceret for dig at gøre det. Det behøver det dog ikke at være.

Hvis du opretter en bitpanda konto, så kan du hurtigt og nemt købe bitcoins, som du så kan give til dine medarbejder, hvis de har en bitcoin wallet. Har de ikke en, så kan de nemt oprette sig på selvsamme hjemmeside eller en anden wallet udbyder.

Ved at købe bitcoins til dine medarbejdere viser du, at du er en leder, der ikke er bange for forandring og prøve nye ting. Derudover kunne det være sjovt for folk at begynde at følge med i kurserne på kryptovalutaer, fordi de nu har penge i det. Det kunne blive til noget man snakker om på arbejdspladsen.

 

Andre gaver

Det er også blevet meget populært at give sine medarbejdere oplevelsesgavekort. Disse gavekort kan dække én eller flere forskellige typer af aktiviteter. Disse aktiviteter foregår typisk i Danmark, og mange vælger gavekort til restaurantbesøg. Det er dog ikke særlig kreativt, da det oftest ses som den nemme udvej. Du kunne også lade dine medarbejdere vælge mellem flere gaver, hvis du kan overskue den medfølgende administration.