3 tips til hvor du kan få vist dit firmalogo


Categories:

Vil du gerne vise dit firmalogo frem til verden? Det kan nemt gøres, da der i dag findes mange forhandlere, der med glæde vil printe dit firmalogo på forskellige ting. Men hvad er smartest at printe det på? Det smarteste er at vælge ting og sager, som du og dine medarbejdere kan bruge dagligt.

På mobilens cover

Et godt eksempel på noget, som I kan bruge dagligt, er et mobil cover. Måske har I alle sammen den samme type af telefon som firmatelefon, og her er det jo oplagt at beskytte den med et cover og så vælge et cover, der bærer firmalogoet. Du kan også vælge at gøre det på din private telefon, så det kan blive set af andre mennesker i din hverdag end blot dem, du arbejder med. Det er vigtigt at beskytte telefonen, så du undgår den trælse situation, hvor du skal bruge den, men den ikke længere duer. Klik her for at se mere om covers og se, om du kan finde noget, som du kan bruge.

På et krus

Langt de fleste danskere drikker kaffe eller te hver dag. Derfor er det også en rigtig god idé at printe firmalogoet på et krus, som du og dine medarbejdere kan bruge hver dag. Man bestemmer selv, om man vil bruge kruset derhjemme eller på arbejdspladsen, men det er uden tvivl et godt sted at sætte firmalogoet. Hvis kruset bliver brugt derhjemme, kan eventuelle gæster i huset også se logoet, og måske vækker det nysgerrighed hos en person, som bliver en ny kunde i firmaet?

På et net

Det er også super smart at printe firmalogoet på et stofnet. Et stofnet er bedre for miljøet end en plasticpose, og det er noget, man kan bruge igen og igen. Det kan være, at du og dine medarbejdere bruger nettet, når I er ude og handle efter arbejde, og på den måde kan logoet også vises frem. Nettet har en god, praktisk funktion, som gør, at andre mennesker ser det, og det er et bæredygtigt valg på samme tid. Hvad mere kan man ønske sig?

Vis logoet frem

Det er helt op til dig, om du skal have fat i nogle covers til iPhone, nogle krus eller nogle indkøbsnet, som du kan printe firmalogoet på. Du kan selvfølgelig også vælge dem alle eller nogle helt andre muligheder. Valget er dit, og du kan få dit firmalogo stort set hvor som helst.