Inside PR på Stockholm Furniture & Light Fair

Designmessen Stockholm Furniture & Light Fair åbnede tirsdag den 3. februar 2015 op for Skandinaviens største mødested for møbel- og belysningsdesign. Inside PR besøgte messen for at blive inspireret af nyt design, tale med kunder og networke. Første dag på messen tilbragte vi på Roomstores stand, hvor New Works og DCW præsenterede deres kollektioner for pressen og indkøbere.

Udover en række splinternye produkter præsenterede New Works også en ny visuel identitet for deres brand, som de har arbejdet på hele 2014. New Works blev taget godt i mod af pressen, og alle de tilknyttede designere stod til rådighed for interviews. DCW lancerede nye modeller fra Schottlander, Surpil, Here Comes The Sun og Lampe Gras - heriblandt nye XL udendørsversioner af den ikoniske arkitektlampe.

Andendagen gik med at besøge vores andre kunder og networke med de mange branchefolk, som var samlet i de store haller. På tredjedagen vendte vi snuden hjemad mod kontoret i København efter en spændende og indholdsrig tur til Stockholm; spændte på at fortælle pressen om alle vore kunders nyheder.

Go back

Add a comment