Inside PR på northmodern fagmesse januar 2015

Søndag d. 18. januar åbnede den danske messe, northmodern, dørene op for designbranchen. Northmodern er Skandinaviens nyeste design- og fagmesse, som byder på designproducenter, gastronomi, gallerier og auktionshuse. Sammensætningen af de forskellige udstillere dannede rammerne for en unik og kreativ messe.

Som noget nyt havde vi valg at præsentere tre af vores kunder på egen stand i form af Paradisco Productions, LivingWood og Ment.

De tre brands komplimenterede hinanden og skabte et unikt samspil. Paradisco Productions fremviste deres nyeste kollektion af smukke illustrationer. Norske Ment udstillede deres humørfyldte keramik og porcelæn, og LivingWood præsenterede deres flotte og massive plankeborde samt bænke.

Northmodern bød på foredrag samt trends og produktnyheder fra over 400 danske og udenlandske designbrands. En tendens blandt mange udstillere var, at messing, kobber og stål stadig hitter og, at det nu er helt legitimt at mikse de tre metaller i indretningen. Farver og kontraster var også sat sammen på kryds og tværs, hvilket gav et legende og personligt udtryk på de forskellige stande.

Alt i alt nød vi den gode stemning, og humøret syntes højt hos udstillere såvel som besøgende.

Tak til alle som kom forbi vores stand. Vi ser frem til næste northmodern d. 13-15 august 2015. 

Go back

Add a comment