Go create - Inside PRs pressedag oktober 2014

Torsdag den 23. oktober holdt vi vores halvårlige pressedag. Vi havde inviteret journalister, stylister, freelancere, bloggere og instagrammere til åbent hus i vores showroom og kontor på Store Kannikestræde. Under temaet ’Go create’ bød vi pressen velkommen med en præsentation af nyheder fra vores kunder. 

I tråd med temaet ’Go create’ havde vi arrangeret en styling battle, hvor vi gav pressen mulighed for at style og skabe et personligt udtryk med alle produkter fra vores showroom. Der var lagt op til fri leg, og det eneste krav var, at enten FollowMe lampen fra Marset eller produkter fra Ment skulle indgå i billedet. Mange deltog i konkurrencen, og vores feed på Instagram var fyldt med smukke, kreative og individuelle stylings. Meget imponerende.

I løbet af dagen kom både kendte og nye ansigter forbi vores showroom. Vi havde bl.a. besøg af BoligLiv, RUM, Bo Bedre, Bolig Magasinet, Alt for damerne, Familie Journal, Børsen, Mad & Bolig og ikke mindst en lang række bloggere, stylister og instagrammere. Når gæsterne ikke fik rundvisning eller var i gang med at style, blev der hygget og snakket.

Royal Smushi Cafe havde sponsoreret lækre smushier i små, appetitlige størrelser. Strangas sponsorerede lækkert brød og macarons samt marshmallows i forskellige smage. Til at slukke tørsten, havde VitaminWell leveret vitaminvand og Bryggeri Skovlyst forfriskende øl. 

Hele dagen var fyldt med besøgende, og der var gæster til langt ud på eftermiddagen, hvor de sidste forlod vores showroom. Som en lille overraskelse var der lavet en goodiebag med gaver fra Tom Dixon og Lomonto, et gavekort til Royal Smushi Cafe samt en vitaminvand fra Vitamin Well i et net fra SemiBasic. 

Dagen efter eventet udvalgte vi vores favoritbilleder i ’Go create’ stylingkonkurrencen. Det var ikke let, og vi måtte votere længe. Vinderne blev blogger og stylist Laura Trøstrup fra The Sweet Spot og Allan Torp fra bloggen Bungalow5, og billederne kan ses på Instagram under #gocreate og #insideprpressday. Præmierne var henholdsvis FollowMe lampen fra Marset og den elegante Stolt kande fra Ment.    

Vi havde en rigtig god dag og vil gerne takke alle de søde mennesker, der kom forbi. Vi glæder os allerede til næste pressedag.

Go back

Add a comment